Google Frida

Upptäck fördelarna med EasyCare för din häst

Att hitta rätt hovvård för hästar kan vara en utmaning, men med produkter från EasyCare Inc. blir det enklare att säkerställa både komfort och hållbarhet. EasyCare har över 50 års erfarenhet inom hovvård och deras produkter är utvecklade för att möta olika behov hos både fritids- och tävlingshästar.

Innovativa hovboots för flera olika behov

EasyCares mest kända produktserie, Easyboot, erbjuder flera alternativ för olika typer av ridning och terräng. Den populära Easyboot Trail Original är perfekt för avslappnade ridturer, medan Easyboot Glove Soft erbjuder en mer precis passform för tävling och snabbare ridning. För hästar som behöver extra stöd finns även Easyboot RX, som främjar återhämtning och minskar tryck.

Lätta och flexibla hästskor 

Förutom boots har EasyCare utvecklat en serie flexibla och lätta hästskor. EasyShoe Roller är en limsko framtill som underlättar naturlig rörelse och passar bra för hästar med problem i hovarna. EasyShoe Race är en annan framlimsko som är speciellt framtagen för tävlingshästar och erbjuder extra grepp och flexibilitet. För de som letar efter en mer robust lösning finns EasyShoe Speed Metal, en lättare limsko med metallförstärkningar som ger både stabilitet och rörelsefrihet. För bakhovarna erbjuder EasyCare också EasyShoe 3D, som är designad för att stödja hästens naturliga rörelser och ge maximal komfort.

Anpassa för bästa resultat 

En av de viktigaste faktorerna för att maximera fördelarna med EasyCare-produkterna är att säkerställa rätt passform. EasyCare erbjuder flera resurser och hjälpmedel, inklusive storlekstabeller och guider för att hjälpa dig att hitta rätt produkt till din häst.

Med EasyCare får du produkter som stödjer hästens naturliga rörelsemönster, ökar komforten och förbättrar hovhälsan. Utforska hela sortimentet och hitta rätt lösning på vår samlade sida för Easy Care 

Produkter: